Запрошуємо роботодавців до участі в конкурсі «Велопрацедавець 2018»

Роботодавців з офісами в Києві та містах-супутниках запрошують подавати до 1 жовтня 2018 року заявки на конкурс «Велопрацедавець року», який відзначає найбільш зручні для користувачів велосипеда офіси. 

Про це повідомила на брифінгу громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва», яка є організатором конкурсу.

«Перемогу в конкурсі та кубок Велопрацедавця 2018 отримає компанія, організація чи установа, що пропонує найкомфортніші велоумови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, має місце для переодягання та душ і заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу. Мета конкурсу «Велопрацедавець 2018» – популяризація їзди велосипедом по місту і впровадження корпоративної велокультури, яка зміцнює здоров’я співробітників, скорочує кількість лікарняних і підвищує рівень працездатності. Компанії також проявляють свою активну позицію на шляху до комфортного міста», – заявила координаторка конкурсу «Велопрацедавець 2018» Маріанна Маршаленко.

Брифінг відбувся біля велопарковки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України – першого учасника конкурсу в 2018 році. «З ініціативи профспілки ми створили умови їздити велосипедом на роботу для всіх співробітників: велопаркінг під охороною, комфортну роздягальню, сучасні душові. Основна наша мотивація це здоровий спосіб життя працівників, мобільність, заощадження коштів на проїзд», – розповів на брифінгу голова профспілки Міненерговугілля Роман Гекалюк.

Переможцем конкурсу «Велопрацедавець року» в 2017 році стала юридична фірма EVERLEGAL. «Ми зробили не лише велопарковку та душ в офісі, але й корпоративні велосипеди. Юристам часто доводиться бути одночасно в декількох місцях. Велосипед допомагає вирішити для нас проблему мобільності: коли центр Києва стоїть в заторах, ми їдемо і приїжджаємо вчасно», – пояснив мотивацію компанії партнер ЮФ EVERLEGAL Олександр Ружицький.

У 2018 році конкурс проходить у дев’ятий раз. Церемонія нагородження конкурсу «Велопрацедавець 2018» відбудеться 18 жовтня в Американському домі в Києві (вул. Пимоненка, 6). Переможцями конкурсу в попередні роки стали юридична фірма EVERLEGAL (2017), група компаній інтернет-торгівлі EVO.company (2016),  ІТ-компанії ZEO-Alliance (2015) і Luxoft (2014), медіахолдинг 1+1 (2013), ІТ-компанії Ciklum (2012), Melexis Ukraine (2011), GlobalLogic (2010). Партнером конкурсу є Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності». Медіапартнерами конкурсу є видання «Деньги», bigmir)net і Bikeandme.

Фото АВК / Марина Павленок

Нагадаємо, 21 вересня, напередодні всесвітнього Дня без авто, у Києві буде флешмоб «Велосипедом на роботу».

Як взяти участь у конкурсі Велопрацедавець 2018

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *