Прийом заявок на конкурс подовжено до 10 вересня

Прийом заявок на щорічний конкурс “Велопрацедавець-2016″ для роботодавців Києва, який відзначає найбільш дружні до велосипедистів офіси, подовжено до 10 вересня 2016 року.

Перемогу в конкурсі отримає організація, що пропонує найкомфортніші умови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, можливо, має місце для переодягання та душ і заохочує співробітників їздити на роботу на велосипеді. Заявку може подати будь-який працівник компанії, громадської організації, комунального підприємства за згодою керівництва. У конкурсі можуть брати участь усі компанії (крім переможців минулих років), де є щонайменше велопарковка, та де керівництво заохочує працівників їздити на велосипедах. Критеріями вибору переможця будуть відсоток працівників-велосипедистів, якість зручностей для них і відповідність рівня цих зручностей об’єктивним можливостям компанії.

Прийом заявок на конкурс "Велопрацедавець року" триває до 31 серпня 2016 року.
Прийом заявок на конкурс “Велопрацедавець року” подовжено до 10 вересня 2016 року.

Умови участі Участь у конкурсі можуть брати лише організації, розташовані в місті Києві та містах-сателітах (Бровари, Вишневе, Вишгород, Ірпінь, Буча, Боярка тощо). Подати заявку на конкурс “Велопрацедавець 2016”:  http://bit.ly/29xOmu4

Прийом заявок подовжено до 10 вересня 2016 року. Переможців конкурсу буде оголошено у вересні під час Європейського тижня мобільності (ЄТМ), та нагороджено в осінній День “Велосипедом на роботу” 22 вересня. Цього року переможці “Велопрацедавець-2016″ отримають спеціальні призи від спонсорів конкурсу Veliki.ua і Nextbike. Інформаційним партнером конкурсу є блог Rabota.ua.

Veliki.ua – лізинг велосипедів

Про конкурс

Організатором конкурсу «Велопрацедавець року» є Асоціація велосипедистів Києва, яка в такий спосіб заохочує роботодавців облаштовувати зручності для співробітників, які їздять велосипедом на роботу. У 2016 році конкурс відбувається  в Києві вже всьоме. У попередні роки переможцями стали ІТ-компанія ZEO Alliance (2015), Luxoft (2014), телеканал 1+1 (2013), ІТ-компанія Ciklum (2012), Melexis Ukraine (2011), IT-компанія Global Logic (2010).

Сторінка конкурсу в fbhttps://www.facebook.com/events/322053301464756/

МТС

Чому вигідно бути bikefriendly

Впровадження в офісі велозручностей — це інвестиція в розвиток компанії, бо вигоди велопрацедавців набагато більші за витрати.

Переваги, які отримують велопрацедавці:

1) Співробітники, які регулярно добираються велосипедом на роботу, здоровіші, продуктивніші та пунктуальніші.

2) Велосипед — зручний і недорогий спосіб створення позитивного іміджу компанії.

3) Велозручності на роботі з часом стають запорукою лояльності співробітників.

rad

“Велопрацедавець” дає шанс компаніям показати своє дбайливе ставлення до співробітників, клієнтів та міста загалом. Асоціація велосипедистів Києва впевнена, що чим більше людей буде їздити велосипедом на роботу, тим більше місця буде на дорогах і тим комфортнішим ставатиме наше місто.

Асоціації велосипедистів Києва продовжує набір волонтерів для оцінювання велоумов в офісах різноманітних організацій у рамках конкурсу “Велопрацедавець року”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *