Визначено переможців конкурсу “Велопрацедавець-2014”

Визначено переможців конкурсу “Велопрацедавець-2014”: перше місце посіла компанія “Luxoft”, друге – “МТС Україна”, третє – “Інфопульс”.

У Києві завершився конкурс на кращу організацію, що облаштувала зручності для велосипедистів та заохочує своїх працівників приїжджати на роботу велосипедом. Перше місце посіла ІТ-компанія “Luxoft“.

Компанія “Luxoft” має зручну криту велопарковку у внутрішньому дворі, розраховану на велику кількість велосипедів. Що важливо – велопарковка з правильною геометрією, тобто можна пристібнути не лише колесо. Доступ на подвір’я мають лише працівники. Багато хто на місці лишає шоломи з бафами.

У приміщенні є зручна роздяльня та два душа. Працівники компанії можуть користуватися також іншими бонусами – спортзалами з тренажерами та залом з татамі (матрац для айкідо).

Друге місце посіла компанія “МТС Україна”. Працівники компанії можуть користуватися критою велопарковкою, душем, роздягальнею та персональними шафками.  Велосипед як транспортний засіб використовують переважно працівники ІТ та технічних відділів, однак кількість тих, хто катається на велосипеді набагато більша. Вже другий рік поспіль компанія проводить веломарафон для своїх працівників. Цього року в гонці взяли участь 100 велосипедистів.

mts

Третє місце за собою закріпила ІТ-компанія “Інфопульс Україна”.

У компанії є велостоянка для клієнтів. Для паркування велосипедів працівників організація пропонує гараж площею 30 квадратних метрів – сухе та безпечне місце. Також є душ та роздягальня. “Інфопульс Україна” бере участь у конкурсі вже вдруге і за цей рік ми відзначили значне покращення умов для велосипедистів.

інфопульс2
Велопарковка для відвідувачів
інфопульс1
Місце для зберігання велосипедів працівників

Цього разу було непросто визначити переможців конкурсу, адже було багато достойних заявок. Тому також відзначаємо такі компанії:

Готель “Radisson Blu” – за активну участь у веложитті Києва, популяризацію велоруху серед співробітників і відвідувачів.

Поліграфія “Тріада” – за активну підтримку велоруху. Компанія вже давно пропонує умови для велосипедистів, постійно підтримує різні велозаходи, в основному, спортивні.

Фітнес-клуб “Подільський” – за активну пропаганду велосипедного руху серед відвідувачів та креативну велопарковку.

Банк “Національний кредит” – за підтримку відвідувачів велосипедистів і за активну корпоративну культуру. Чи не єдиний банк, який встановив велопарковку в Києві і в Україні.

ІТ-компанія “Неткрекер” – за класних велосипедистів-співробітників, які заохочують інших їздити на велосипеді.

Компанія “Tubemogul Ukraine”– за прогресивну велопарковку, зроблену за останнім словом техніки, яка дозволяє не тільки припаркуватися, але й не подряпати дискові гальма – не так багато установників велопарковок над цим замислюються.

Студія “Сентрябрь” – за активне використання велосипеда майже всіма працівниками компанії та заохочення інших.

Ми дякуємо всім учасниками конкурсу за те, що вони власним прикладом популяризують велосипедний рух в Києві та роблять наше місто більш комфортним для всіх його мешканців і гостей.

Дякуємо волонтерам АВК – Павлу Кучапіну та Анні Шматок, які відвідували офіси та спілкувалися зі співробітниками компаній.

Нагородження переможців та відзначення всіх учасників конкурсу відбудеться 16 вересня 2014 року о 9:00 на Майдані Незалежності біля Лядських воріт у День “Велосипедом на роботу” в рамках Європейського тижня мобільності.

“Велопрацедавець” – щорічний конкурс, який відзначає найбільш дружні до велосипедистів офіси в Києві.  Його мета – заохотити компанії створювати комфортні умови для велосипедистів серед своїх співробітників та клієнтів. У 2014 році “Велопрацедавець” відбувся вже вп’яте. Переможцями попередніх років були Телеканал 1+1 (2013), ІТ-компанія Ciklum (2012), “Melexis Ukraine” – розробник інтегральник схем (2011), IT-компанія “GlobalLogic” (2010). Конкурс проводить Асоціація велосипедистів Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *