Заявки на конкурс “Велопрацедавець року” приймаються до 10 вересня

Термін прийому заявок на конкрус “Велопрацедавець року” продовжено до 10 вересня 2014 року.

На разі маємо 11 претендентів на звання найбільш дружнього офісу для велосипедистів в Києві. Оскільки багато заявок надійшло в останні дні, ми вирішили продовжити прийом.

Волонтери Асоціації велосипедистів Києва відвідують зараз усі компанії та дають оцінку зручностей.

Нагородження переможців відбудеться 16 вересня на Майдані Незалежності після флешмобу “Велосипедом на роботу”.

Велопрацедавець – щорічний конкурс, який відзначає найбільш дружні до велосипедистів офіси. Подавайте заявки, отримуйте широке визнання велоспільноти Києва та заохочувальні призи для співробітників.

Перемогу в конкурсі отримає організація, що пропонує найкомфортніші умови для співробітників – щонайменше встановила велопарковку, всіляко заохочує співробітників їздити на роботу на велосипеді, можливо, навіть має місце для переодягання та душ.

Заявку може подати будь-який працівник компанії, громадської організації, комунального підприємства за згодою керівництва. У конкурсі можуть брати участь усі компанії (крім переможців минулих років), де є щонайменше велопарковка. Критеріями вибору переможця будуть відсоток працівників-велосипедистів, якість зручностей для них і відповідність рівня цих зручностей об’єктивним можливостям компанії.

Подати заявку на конкурс “Велопрацедавець 2014″ – bit.ly/bikeoffice2014

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *